Victòria sota el xiulit final

Albert Pascual | DELTEBRE

23/10/2017

La Cava 2 - 1 Morell

El Camp Municipal de Deltebre acollia diumenge al vespre el partit entre cuers que se l'acabaria emportant en un final d'infart el Club Deportiu la Cava d'Isaac Fernández.

L'equip local tindria una clara oportunitat al 33 després d'una clamorosa errada de l'equip visitant, contestada amb una altra clamorosa errada de l'atac davant un gol que es veia molt clar.

Pocs minuts després, el Morell aconseguia avançar-se al marcador amb un gol d'Albert Rull al minut 37. Amb un inquietant 0-1 en contra seguiria tot el partit fins als minuts finals quan la Cava va reaccionar i donar-li la volta al marcador.

Chillón al minut 82 empatava el partit en un espectacular cop de cap a partir d'una centrada des de la banda esquerra, i Amador Voces ja en temps afegit feia el definitiu 2-1 amb un altre remat de cap a partir d'una falta que executava a la perfecció Sergi Grau. Al final, resultat que dóna una mica d'oxigen a l'equip local.

Un resultat positiu per a l'equip cavero que es beneficia de la derrota del Jesús Catalònia per un escandalós 6-1 al camp del Gandesa en un partit on Dilla era el gran protagonista en marcar quatre dels sis gols gandesans. També es beneficiava de la derrota de l'Hospitalet de l'Infant a Camarles per 4-0, un resultat també positiu per als camarlencs que són quarts amb 15 punts empatats amb el Gandesa.

Tampoc fallava l'Amposta a un camp complicat i contra un dur rival, el Torreforta. Una primera part amb poques ocasions de gol, però en la que s'avançava el Torreforta per mediació de Ruben. A la segona part l'Amposta sortia decididament per la victòria, i seria Ivan González qui empatava el partit. Al minut 77 Páez feia el segon gol després d'un xut al pal de Felipe.