SANT CARLES DE LA RÀPITA

Victòria de prestigi


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

13/11/2017

Almacelles 0 - 1 Rapitenca

Gran victòria de la Rapitenca al camp de l'Almacelles, equip que encara no havia perdut a casa. L'equip local es va trobar una Rapitenca amb un plantejament molt advers al joc dels del Segrià, més acostumats a un futbol de toc.

El partit va començar amb un joc molt igualat per a tots dos equips, però només amb una ocasió clara per a l'Almacelles i algunes arribades de la Rapitenca que a punt va estar de culminar Marc Blasi. Els lleidatans també van tenir un parell de xuts creuats i algun altre que va aturar Miquel Queral per al conjunt mariner.

A la segona part, només comença, Sergi José en pilota sortida des de Miki, i amb jugada de tot l'equip aconseguia l'únic gol del partit que donaria els tres punts als rapitencs.

L'equip ebrenc haguera pogut rematar la feina, però va ser l'Almacelles qui a poc a poc va anar buscant l'empat que mai va arribar.

Tres punts importantíssims i una victòria de prestigi d'un equip que aquest cop va dirigir Matamoros des de la banqueta i s'ho va mirar des de la graderia Isaac Fernández, nou entrenador de la Rapitenca. Fernández començarà a entrenar la Rapitenca a partir d'aquest dimarts per preparar el partit contra el Balaguer.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>