AMPOSTA

Victòria còmoda de l'Amposta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | AMPOSTA

25/09/2017

Amposta 4 - 0 Morell

Victòria amb comoditat de l'Amposta enfront del Morell en un partit de domini blanc i negre que abans del quart d'hora ja dominava l'encontre amb un primer gol d'Isaac Casanova sobre la porteria de Marc. Tot era gràcies a un penal sobre Quim Cardona.

Al cap de cinc minuts era Ivan Páez qui feia pujar el segon a l'electrònic del municipal d'Amposta.

El domini dels homes d'Albert Bel i Sant Forastero era total i abans del descans arribaria el tercer per a major alegria de la graderia local. Era Isaac Casanova en una contra ben portada pels jugadors locals qui aconseguiria fer embogir l'estadi.

A la represa el Morell buscaria una mica de pressió però sense èxit. Felipe sentenciaria per a l'equip del Montsià en marcar el quart al minut 62.

Minuts finals de tràmit on l'equip tècnic va donar minuts als suplents i el mal sabor de boca per l'expulsió d'Omar per doble amonestació. El 15 de l'Amposta no podrà jugar el pròxim partit contra l'Hospitalet.

Després de quatre jornades l'Amposta suma 6 punts. Es manté líder la Sénia amb ple de victòries. Justament aquest cap de setmana, l'equip senienc golejava a l'Hospitalet, pròxim rival de l'Amposta, per 1-7.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>