Victòria agònica de l'Handbol Amposta... que ja tocava

Albert Pascual | AMPOSTA

05/12/2017

CH Amposta 24 - 21 CH Sant Joan Despí

Victòria agònica del Club Handbol Amposta davant el Sant Joan Despí en un partit on tots dos equips van tenir els seus moments de control sobre la pista.

A la primera part, les xiques entrenades per Mateu Castellà van sortir molt concentrades en defensa, amb sortides al contraatac i jugant bé en atac, com feia temps que no es veia al pavelló, i a poc a poc anaven distanciant-se al marcador fins a arribar al descans amb un contundent 16 a 9 a favor.

A la segona part van ser les del Sant Joan Despí les que van sortir amb moltes ganes, fent un parcial de 2 a 8 en els primers 15 minuts (18 a 17), això va ficar nervioses a les ampostines que van començar a fer errades, pèrdues de pilota i mals llançaments que feien témer el pitjor a l'afició local. De fet s'arribava al minut 20 amb empat a 20.

Durant els últims 10 minuts es va veure una gran intensitat per part de tots dos equips. Les ampostines, tornant a fer una bona defensa, van tenir l'encert de cara a la porteria rival amb un parcial de 4-1 que se sumaria al resultat final de 24-21.