TORTOSA

Víctor Vera s'estrena amb empat a zero


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

05/02/2018

Tortosa 0 - 0 Vista Alegre

Debut de Víctor Vera a la banqueta del Tortosa. El quart entrenador de l'equip blan i roig porta un empat sense gols enfront del Vista Alegre de Castelldefels, rival directe en la lluita per no baixar a segona.

Acabat d'arribar Vera, enfront un equip amb molts canvis: Aitor Bilbao, Max Morell, Nelson Verdun, Edgar Domingo i Moha. A més a més de Carlos Escrich a la porteria i del debut d'Aleix Cano, amb 16 anys acabats de fer com a titular que va jugar tota la primera part.

Amb aquest còctel i una intensa pluja sobre el Josep Otero, els espectadors van veure un partit molt igualat i travat, amb poques ocasions de gol i al final dels 90 minuts, sense cap gol per a cap equip.

Només a la segona part el Tortosa va disposar de més arribades, i una clara ocasió per marcar, la del penal que dos jugadors del Vista Alegre van fer sobre Adri Alonso i que Charpin va fallar.

Al final, debut de Víctor Vera en un partit poc vistós que acabava en empat a zero i amb molts recanvis d'emergència. El Tortosa segueix en zona de descens.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>