TORTOSA

'Versos contra la violència' es transforma en un llibre i un espectacle


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/12/2017

El que va començar de manera espontània davant la necessitat d’escriptors i gent de la cultura de mostrar la seva solidaritat amb la paraula i els versos amb aquells que l’1-O es van veure afectats per la violència de les càrregues policials, s’ha transformat en un llibre i un espectacle. En temps rècord, el col·lectiu diLLUMs d’Arts al Forn i l’associació cultural Mar de Fora, es van organitzar dos recitals de versos a Sant Carles de la Ràpita i Roquetes i, davant l’èxit assolit, es va decidir anar més enllà i fer un llibre, editat per Onada Edicions, on hi col·laboren fins a 70 persones.

En paral·lel, es portarà a l’escenari un espectacle, dirigit pe Valer Gisbert. L’estrena serà divendres 29 de desembre a les 21:30 a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Serà un espectacle on hi haurà ball, música o il·lustració.

La regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha agraït que el col·lectiu d’escriptors s’hagi posat al capdavant de la reivindicació d’utilitzar el diàleg per la resolució de conflictes.

L’entrada és gratuïta, amb un donatiu voluntari, i amb aforament limitat. A principis de 2018 l’espectacle es portarà a altres poblacions del territori i també a Bacelona.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>