Vendaval Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

07/11/2017

CB Cantaires 94 - 67 UE Barberà

Aquest diumenge tornava la màgia del bàsquet EBA a Ferreries, el Cantaires de Claudio Prieto va tornar a demostrar el seu potencial davant una Unió Esportiva Barberà que es va diluir al llarg del partit.

El Cantaires, molt encertat en atac i intensos en defensa només van baixar el ritme durant el tercer quart, però es van recuperar al darrer quart on Ferreries va viure un espectacle de cistelles. Fins a 31 punts van encistellar els tortosins per tancar el marcador en un contundent 94-67.

La nota negativa va ser Adrià Zaragozí. El jugador alacantí, que estarà fins al divendres ingressat a l'hospital, es va luxar el maluc. Segons el club, la recuperació serà de 4 o 5 mesos.

L'aportació de tots els jugadors va ser molt positiva marcant la diferència en un encontre clau en enfront d'un rival directe. McDonnell i Kindred van ser els màxims anotador de l'equip amb 18 i 17 punts. McDonnell dominant els tirs de dos en un encert del 89% i Kindred en tirs lliures amb un 100% d'efectivitat.

El pròxim rival dels tortosins serà el CB Sant Josep, equip que perdia aquesta setmana contra el Menorca. Tot i tenir els mateixos punts que el Cantaires, 10, el Sant Josep ocupa la setena posició amb sis partits jugats mentre que el Cantaires és nové amb un partit més.