AMPOSTA

Valors a l'escola de rugbi dels Taus


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | AMPOSTA

12/03/2018

Aquest és un any positiu per a l’escola dels Taus d’Amposta. El rugbi a Amposta ha anat creixent en nombre de participants, des de les primeres categories fins als adults.

El fet d’oferir el rugbi com a activitats extraescolars, i que les escoles hagin apostat per treballar-lo com a unitat didàctica, ha fet que els Taus agafin encara més força.

El rugbi és un esport on es treballen els valors, i on l’impacte, podríem dir que es dóna com en qualsevol altre esport de contacte.

L’escola dels Taus d’Amposta té un altre punt de vista: treballar el respecte, l’escolta i l’atenció, entre d’altres, ja que l’esport no es basa només en guanyar. El rugbi infantil és una trobada entre clubs, on s’aprofita per passar un dia d’esport.

Els Taus d’Amposta a més, participen en un programa socioeducatiu per inculcar els valors que es treballen en aquest mateix esport, i en la vida diària, amb nois en risc d’exclusió social.

Una bona iniciativa, i gran oportunitat perquè en un futur, puguin ser part d’aquesta família de jugadors d’Amposta i Vinaròs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>