TORTOSA

'VaPerTuVidal' mostra la seva cara més solidària


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

10/09/2017

El pavelló Firal de Remolins de Tortosa ha acollit aquest dissabte la setena edició de VaPerTuVidal, un acte festiu i esportiu en record del jove estudiant i ciclista Vidal Fusté. Enguany la jornada s’ha dividit en dos parts: d’una banda el VaPerTuVidal Kids, un nou espai dedicat al públic infantil i a les seves famílies, i de l’altra, un apartat de concerts. Des de l’organització, Pau Forés, ens explica com naix aquest nou espai per als més menuts.

Tallers ben diversos de pintura, confecció de collars amb pasta o màscares han estat entre les activitats de la tarda. Així com jocs, un rocòdrom, un circuit infantil ciclista, un castell inflable i una xocolatada. També l’actuació del grup Xiula. Però si una cosa destaca d’aquest acte festiu i esportiu és l’esperit solidari.

La segona part del VaPerTuVidal ha començat amb l’actuació del grup Bipolar, seguit pel concert de Nena Daconte i el grup Orquestra Frikandó.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>