TORTOSA

Unes 200 persones es concentren a Tortosa per la llibertat dels Jordis


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/01/2018

Unes 200 persones es van reunir aquest dimarts a la tarda a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa per exigir la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Els assistents van fer tres minuts de silenci, un per cada mes que porten empresonats a Soto del Real, mentre alçaven els seus mòbils amb les llanternes enceses. Com a la resta de principals ciutats catalans, es va llegir un manifest unitari de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural per denunciar que els “presos polítics” no han comès cap delicte i que porten 92 dies engarjolats de forma preventiva.

La presidenta d’Òmnium Cultural a les Terres de l’Ebre, Dolors Roo, va assegurar que no deixaran de sortir al carrer per reclamar la llibertat dels Jordis, però també d’Oriol Junqueras i Joaquim Forn.

En la mateixa línia es va pronunciar la coordinadora de Tortosa per la Independència, Marta Pulido, qui va avançar que junt amb Òmnium i altres entitats sobiranistes s’estan preparant noves accions per reclamar la llibertat dels “presos polítics”.

Durant l’acte, els ciutadans van repetir els crits de “llibertat” i molt van lluir llaços i bufandes grogues.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>