TORTOSA

Una vuitantena de tractors participen en la marxa en defensa de l’1-O


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

29/09/2017

Una vuitantena de tractors de les Terres de l’Ebre han participat aquest divendres en la marxa convocada per Unió de Pagesos en defensa de la democràcia i la llibertat. A primera hora del matí han començat les marxes des de Gandesa, Benifallet, l’Aldea, Amposta i Santa Bàrbara per arribar a Tortosa a les 10 hores. Primer han passat per davant de la delegació d’Hisenda, al barri de Ferreries, i han acabat amb una concentració al passeig de Ribera, al barri del Temple. Enmig de crits de “Votarem” s’ha llegit un manifest en favor de la democràcia i la llibertat i de denúncia de les detencions de càrrecs polítics, la intervenció de les finances de la Generalitat i la violació dels drets civils.

El coordinador de la Unió de Pagesos a les Terres de l’Ebre, Hilari Curto, ha fet una valoració molt positiva de la tractorada. Curto ha dit que diumenge 1-O no sortiran al carrer amb els tractors però sí que estaran al costat de la ciutadania en els col·legis electorals ja des de primera hora del matí.

També ha sortit una columna de tractors des de Móra la Nova que s’ha desplaçat fins a Tarragona. Foto SÍLVIA ALARCÓN.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>