TORTOSA

Una moció demanarà el suport de l’Ajuntament de Tortosa a Andreu Curto


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

13/09/2017

El Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre, en el marc del reglament de Participació Ciutadana, ha presentat a debat del proper ple de l’Ajuntament de Tortosa una moció popular que demana el suport a Andreu Curto. El jove tortosí està acusat de danys, desordre i coaccions en la vaga general del 29-M de 2012 contra la reforma laboral del Partit Popular. Cinc anys després, el proper 5 d’octubre, serà jutjat per participar en un piquet al barri de Sants. La Fiscalia demana 5 anys de presó i 10.000 euros de multa. La portaveu del Grup i mare d’Andreu, Ester Baiges, va detallar que la moció demana el suport a Andreu Curto i també denunciar la persecució i repressió política contra les persones que s’organitzen per lluitar en defensa dels drets de tothom.

La moció popular compta amb el suport de 970 signatures, de les quals 655 són de veïns de Tortosa. La voluntat del Grup de Suport Contra la Repressió de les Terres de l’Ebre és portar la moció a altres ajuntament del territori abans de la data del judici. Baiges confia que el ple de l’Ajuntament de Tortosa aprovi la moció com un gest “simbòlic i solidari”.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>