Una màquina de guanyar punts

Albert Pascual | ASCÓ

09/10/2017

Vilassar de Mar 0 - 1 Ascó

L'Ascó segueix amb la senda positiva i aquest cap de setmana va aconseguir la setena victòria seguida al camp del Vilassar de Mar en un encontre on va debutar amb nota Roger Escribà.

L'inici del partit va tenir control local però amb un Ascó pressionant, que no els deixava passar de la línia de tres quarts.

Al minut 6, jugada per la banda esquerra de Cheikh que veu sol a Bertomeu a qui li passa el baló i ell sol s'hi val per marcar l'únic gol del partit.

Però encara quedava molt de partit. Al 16, primera aproximació dels locals i Joel de cap envia fora.

Després del gol sembla que el Vilassar es vol estirar, però qui crea més perill és l'Ascó.

Els de Castillejo, no volen sorpreses i per això és necessari el domini del baló, a més d'arribar amb més perill a la porteria d'Imanol.

L'Ascó segueix amb insistència i Osado, Artur i Bertomeu, van tenir diferents ocasions de gol que mai arriben a materialitzar-se.

A la segona part, mateix guió amb un Ascó ben ordenat, robant pilotes i jugant amb tranquil·litat.

Insistien els davanters asconencs sense èxit que tenien a tocar el 0-2 que mai va arribar. Al final, una rematada de cap de Sergi Moreno com a darrera oportunitat i final de partit.

La mala notícia del partit va ser la lesió del capità Josep Ramon, que va haver de ser substituït per Peke.

Després de nou jornades l'Ascó és segon amb 22 punts a tres de l'Espanyol B. Els periquitos van guanyar aquest cap de setmana al pròxim rival de l'Ascó, el Cerdanyola. El partit al municipal d'Ascó serà dissabte a les 18:00.