TORTOSA

Una jornada analitzarà la gestió actual i futura dels hospitals públics de l’Ebre


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

14/09/2017

Marea Blanca Terres de l’Ebre ha organitzat per aquest dissabte 16 de setembre un jornada per analitzar quina és la gestió actual dels hospitals públics al territori. Aquesta tindrà lloc al centre cívic de Ferreries a partir de les 11 hores. La jornada consistirà en una taula rodona on participaran membres de Marea Blanca Terres de l’Ebre i el doctor Xavier Lleonart, president de la sectorial d’Hospitals de la Xarxa d’Utilització Pública. Un dels membres de Marea Blanca, Pere Genaró, ha remarcat que la jornada està oberta a tota la ciutadania.

Des de Marea Blanca es demana que els hospitals públics de les Terres de l'Ebre passin a ser gestionats directament per l'Administració i no per empreses públiques de dret mercantil. Assenyalen que aquest tipus d’empreses dificulten la fiscalització dels diners públics i propicien l’aparició de casos de corrupció.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>