GANDESA

Un pla de treball i formació dona feina a nou persones en atur a la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



G.M. | GANDESA

16/01/2018

El Consell Comarcal de la Terra Alta engega, per cinquè any, el Programa Treball i Formació, amb la contractació de 9 persones per realitzar treballs a la Via Verda i als municipis de la comarca.

El Consell Comarcal de la Terra Alta inicia l’any 2018 amb la contractació per un període d'entre sis i dotze mesos d’una coordinadora i vuit treballadors, tres dones i cinc homes, en el marc del Programa de Treball i Formació impulsat i finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb la col·laboració de l’ens comarcal.

La selecció de les persones contactades s’ha fet conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), entre les persones inscrites com a demandants d’ocupació no ocupats i que o bé no perceben cap prestació per ocupació o són beneficiaris de la renda mínima d’inserció.

Tres d’aquests llocs de treball es destinen a feines de la Via Verda, en el tram que pertany a la comarca de la Terra Alta. Es duran a terme tasques de manteniment i conservació del mobiliari existent, adequació de túnels, accessos i vorals, i neteja en general. La resta de persones treballadores, realitzaran treballs de condicionament d’espais urbans i entorns naturals dels municipis de Gandesa, Caseres, Corbera d’Ebre, La Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs.

Les persones contractades rebran accions formatives de caràcter transversal (prevenció de riscos laborals, recerca de feina, comunicació i competències digitals), amb la finalitat de millorar el seus coneixements i les seves aptituds amb una perspectiva personal, cívica i social, alhora que garantir el dret a la formació de les persones treballadores.

Els contractes de plans d’ocupació permetran a les persones aturades retornar al món laboral després d’un període de temps sense treball, ampliar la seva experiència professional i la seva formació, millorant així les seves competències tècniques.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>