TORTOSA

Un pas més cap als World Sports Games Tortosa 2019


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

02/12/2017

Aquest dissabte ha tingut lloc a l’espai Sant Domènec de Tortosa la signatura del protocol de creació del comitè organitzador dels World Sports Games Tortosa 2019. Durant l’acte s’han constituït les subseus dels jocs que seran Amposta, Deltebre, Gandesa, Móra d’Ebre i Sant Carles de la Ràpita. El secretari General de l’Esport a Catalunya, Gerard Figueras, ha destacat el repte que suposa per a Tortosa, les Terres de l’Ebre i per al conjunt del país l’organització d’aquests jocs.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha remarcat l’oportunitat que representa aquest esdeveniment per a Tortosa i l’Ebre tant a nivell esportiu, com social i de promoció turística.

A l’acte hi han assistit nombroses personalitats del territori. El president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha destacat l’esforç organitzatiu i el treball en equip que hi ha darrera del CSIT de Tortosa.

La representant internacional del CSIT, Valeria Gherardini, ha assegurat que l’elecció de Tortosa i Terres de l’Ebre coma seu de la propera edició dels jocs ha estat gràcies a la infraestructura esportiva, la capacitat d’acollida del territori, la referència de Barcelona i l’aposta pel treball conjunt del territori i les institucions.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>