CERDANYOLA

Un gol de penal permet l'Ascó seguir en posicions de play off d'ascens


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | CERDANYOLA

12/03/2018

Cerdanyola 0 - 1 Ascó

Victòria de l'Ascó a Cerdanyola que li permet seguir somiant amb la play off d'ascens a segona B. Una trobada amb dues parts ben diferenciades.

A la primera meitat del partit els locals sortien molt forts, però els de Santi Castillejo igualaven les jugades actuant amb criteri i constancia. Passats uns minuts, el joc va passar a ser més directe, amb passes llargs, i arribant cada vegada més a la portería, encara que la defensa local estava molt encertada. Un gol de penal de Sergi Moreno al minut 35, permetia a l'Ascó seguir jugant per l'ascens.

Després del descans canviava la dinàmica. El Cerdanyola sortia a per totes amb moltes ocasions per marcar que no acabaven amb gol a causa dels pals, la defensa dels asconencs i del porter. Per una altra part, els asconencs lluitaven, creant un joc intens.

Un partit amb molts corners, faltes laterals, saques de banda,... Nombroses situacions de perill i jugades fallades per als de Cerdanyola que els anava deixant enrere davant d'uns riberencs que agafaven força des de la primera golejada.

El Cerdanyola pressionava als ebrencs i tancant-los a la seua àrea. Els locals no podien anotar l'empat, i l'Ascó acabava guanyant amb sacrifici, fet que els permet entrar dins de les quatre primeres posicions de la taula de classificació. Els riberencs van saber lluitar, i segueixen amb opcions de disputar el play off d'ascens, millorant en les jugades.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>