TORTOSA

Un debat en anglès dona el tret de sortida del Tortosa English Festival


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Míriam Gavaldà | TORTOSA

13/04/2018

Unes paraules de Paul O-Riordain, organitzador del Tortosa English Festival, han servit per encoratjar els alumnes que durant aquest divendres han participat en els debats escolars i universitaris, amb motiu de la sisena edició del Tortosa English Festival. El campus de la URV a les Terres de l’Ebre ha acollit la inauguració, on els organitzadors han destacat la millora en el nivell lingüístic dels alumnes.

L’alcaldessa de Tortosa també ha destacat el fet que el Tortosa English Festival no només arriba al món estudiantil sinó que s’estén a altres àmbits i sectors de la societat tortosina. Des de l’organització han agraït el suport del consistori tortosí alhora de fer possible el festival i totes les activitats que el conformen.

Des d’aquest divendres i durant tot el cap de setmana es podrà gaudir d’una gran varietat d’activitats per a totes les edats com el ja famós quiz, classes de ioga i zumba en anglès, un bingo, karaoke o una partida de petanca.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>