FATARELLA

Un curs per restaurar i conservar les construccions de pedra en sec


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailMíriam Gavaldà | FATARELLA

04/11/2017

Aprendre els conceptes fonamentals per restaurar i conservar les construccions de pedra en sec és l’objectiu del curs ‘Les construccions de pedra en sec i l’aigua. Identificació i Restauració d’elements.’, organitzat per la Fundació Solà i l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la URV. El curs ha tingut lloc aquest dissabte a la Fatarella on hi ha estructures de pedra en sec vinculades a la canalització i l’emmagatzematge d’aigua.

Són alumnes d’arquitectura de la URV i d’altres curiosos amb ganes de conèixer les estructures de pedra en sec. Aquest restaurado, Gatano Blanc, ens ha explicat què és el que estan recuperant.

Des de la URV van veure la necessitat de fomentar el patrimoni dels nostres avantpassats i és per això que van decidir oferir aquests cursos.

La pedra en sec forma part del patrimoni cultural de la Fatarella, de la Terra Alta i de les comarques veïnes de parla catalana.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>