MÓRA LA NOVA

Un any de Tarda Jove al CAP Móra La Nova


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



A.P. | MÓRA LA NOVA

22/03/2018

El març de 2017 la Unitat d'Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de l'ICS Terres de l'Ebre va posar en marxa la Tarda Jove, una iniciativa adreçada a nois i noies menors de 25 anys de les comarques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, on es proporciona consell afectiu, orientació i assessorament sobre sexualitat, consell reproductiu, consell contraceptiu, prevenció del càncer coll d'úter, consell preconcepcional, prevenció de comportaments de risc, consell i prevenció d'infeccions de transmissió sexual, entre altres.

Sense necessitat de cita prèvia, els dimecres i en horari de 18 a 20 hores, una llevadora de l'ASSIR de Móra la Nova atén les persones que s'hi adrecen, sigui individualment, en parella o en grup. L'atenció és confidencial i gratuïta. Paral·lelament es pot accedir a la visita amb un ginecòleg per a qualsevol consulta sobre patologia.

La implementació de la Tarda Jove pretén facilitar l'accés dels joves a aquest tipus de visites, augmentar el nombre de persones ateses i, en definitiva, millorar la salut sexual i reproductiva de la població. Cal recordar que avui dia encara hi ha un gran nombre de joves que es troben amb dificultats per accedir a aquests serveis, ja siga per disponibilitat horària, barreres legals, o bé per inquietuds sobre confidencialitat, etc.

El 2017, 2.104 persones es van beneficiar dels serveis que presta l'ASSIR Terres de l'Ebre al CAP Móra La Nova; el 2018, fins a la data d'avui, s'hi han visitat 293 persones.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>