Un altre que s'escapa...

Clara Seguí | TORTOSA

06/03/2018

CB Cantaires 78-86 Arenys de Mar

El partit va començar molt igualat. L’Arenys arrencava fent mal amb un fort joc interior, i el Cantaires, d’altra banda, iniciava aquesta jornada a casa, molt encertat en el joc exterior.

El primer quart, d’anada i tornada que finalitzava amb un 16-17, una mínima diferència per als visitants, fet que els donava força per continuar amb el bon joc.

El segon quart va ser similar. El Cantaires va tenir un gran encert des de la línia de tres punts, però l’Arenys es resistia a les jugades dels locals. Va ser un quart amb molta anotació d’ambdós equips. Amb la mínima diferència d’un 25-22, s’arribava al descans.

Al descans, els locals van sofrir un contrapunt: Eric Weary va tenir que d’abandonar el partit, desprès de trobar-se amb una gastroenteritis molt aguda. Això suposava deixar els locals amb una rotació exterior més curta per a la segona part.

El tercer quart començava molt bé per al Cantaires, arribant a gaudir d’un avantatge de 10 punts. Però l’Arenys reaccionava molt bé, anotant els 6 atacs següents, i aconseguint remuntar, gràcies als seus bons 1 contra 1, i la seua millora en els encerts de tirs de 3 punts. Amb un partit disputadíssim s’arribava al final d’aquest quart. Poc després, l’Arenys se situaria amb 11 punts per sobre del tortosins. Els locals es van intentar posar en defensa zonal, però no va funcionar davant un fort atac de l’Arenys que no baixava la seva anotació.

Els últims minuts arribaven amb una diferència de 6 punts per als visitants que els locals no van saber remuntar. Un partit molt disputat, que tot i no endur-se la victòria, el públic del Cantaires s’alçava per aplaudir els seu esforç.