Un altre bon partit sense victòria

Clara Seguí | AMPOSTA

10/04/2018

CB Cantaires 74 - 80 Collblanc

El CB Cantaires no està tenint una bona temporada a nivell de resultats. Aquest cap de setmana però, els tortosins van tenir un bon partit tot i no endur-se la victòria.

Els locals van dominar el primer parcial dominant en tot moment el marcador, fins aconseguir una màxima de 8 punts, fet que els portava a guanyar el primer quart amb 20-19.

El partit va estar molt igualat, però els tortosins van destacar per aguantar les empentes del quinzè classificat. El segon quart va ser semblant, amb un Collblanc que volia canviar el partit, el Cantaires seguia amb força sense deixar que els funciones la dinàmica del contrincant.

Després del descans canviava el partit. El Collblanc en la seva zona i a base de contraatacs, després de mals atacs del Cantaires, va aconseguir un parcial de 0-13 que donava la volta al marcador.

Els dos temps morts de Cantaires no van poder trencar amb el mal inici del tercer quart. Tot i això, el Cantaires també va apostar per una defensa zonal i, a poc a poc, van anar retallant aquesta màxima de 10 punts per igualar el marcador. Al final del tercer quart el Collblanc es posicionava amb dos punts per sobre dels locals, amb 58-60.

S'arribava als minuts finals amb un marcador empatat. Després de tirs fallats, males decisions ofensives i errors defensius, van fer que una vegada més s'escapés la victòria per al Cantaires per tan sols 5 punts de diferència.