ULLDECONA

Ulldecona confia en poder executar un 75 per cent de la llei de Barris


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | ULLDECONA

15/02/2018

Ulldecona vol prorrogar fins al 2019 els terminis per executar les obres finançades amb la llei de Barris de la Generalitat, per posar al dia el nucli antic de la població. Es tracta d’una actuació que Ulldecona té adjudicada des de finals del 2009, i que hauria de finalitzar aquest 2018. Al pressupost d’enguany, encara pendent d’aprovar, l’equip de govern inclourà algunes obres en carrers i també la millora de l’enllumenat públic. L’alcaldessa confia que tindran un any de pròrroga per poder assolir, com a mínim, el 75% d’execució del pla de Barris.

La inversió prevista a Ulldecona era de 4,2 milions d’euros, dels quals 3,9 milions havien de ser subvencionats a través de la Llei de Barris. Però les obres van quedar bloquejades entre els anys 2011 i 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Núria Ventura també ha detallat com serà el nou pressupost, que prioritzarà l’arranjament de carrers i camins d’Ulldecona i dels barris.

Els ajuts a les famílies, per afavorir l’ocupació i de rehabilitació d’habitatges també seguiran durant el 2018. De fet, hi haurà ajuts de fins al 40% per a obres de rehabilitació al nucli urbà d’Ulldecona, per afavorir la recuperació del nucli antic.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>