TORTOSA

USTEC-STEs diu que l’increment de docents és “totalment insuficient”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

12/09/2017

El sindicat d’ensenyament USTEC-STEs ha afirmat que l’increment de docents a les Terres de l’Ebre aquest nou curs escolar és “totalment insuficient”. Enguany hi ha 134 docents més que el curs passat, però segons el sindicat falten com a mínim 113 docents més per recuperar les xifres del curs 2009-2010. Un dels portaveus d’USTEC-STEs, Pere Garcia, també ha remarcat que si s’ha incrementat el nombre de docents ha estat per la pressió i les reivindicacions del sindicat.

El sindicat també ha recorda tque l’acord del 31 de gener amb el departament d’Ensenyament continuen sense complir-se. En aquest sentit, han denunciat que s’han nomenat professors a les portes del curs escolar i no des del dia 1 de setembre. També han criticat la “selecció a dit” dels docents que es permet fer a les direccions dels centres ja que consideren que és una “privatització encoberta, i la precarització laboral del personal interí, amb un abús dels terços de jornada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>