L'AMETLLA DE MAR

Tret de sortida de la campanya de recollida de joguines de Creu Roja


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Sílvia Alarcón | L'AMETLLA DE MAR

22/11/2017

Creu Roja Catalunya ha donat el tret de sortida a la campanya de recollida de joguines per als xiquets i xiquetes que pertanyen a famílies amb dificultats econòmiques. Creu Roja a l’Ametlla de Mar és una de les assembles locals que s’ha sumat a la iniciativa. Pilar López, administrativa de Creu Roja al municipi, explica com han de ser les joguines.

La campanya també vol sensibilitzar sobre el paper de la joguina per aconseguir el desenvolupament intel·lectual i social dels més petits. A més, Creu Roja Joventut ha iniciat una campanya amb col·laboració a Port Aventura. Els dies 2 i 3 de desembre cada persona que porti una joguina nova a rebrà un cupó per accedir al parc per només 20 euros.

A banda de l’Ametlla de Mar, a les Terres de l’Ebre també hi participen Creu Roja Alcanar, Amposta, La Sénia, Tortosa, Móra d’Ebre, Móra la Nova, l’Ampolla i Deltebre.

En la passada campanya, a la província de Tarragona es van repartir més de 8.000 joguines.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>