GANDESA

Tret de sortida al concurs internacional de Garnatxes del Món a Gandesa


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | GANDESA

10/10/2017

La DO Terra Alta ha donat el tret de sortida al concurs internacional Grenaches du Monde 2018, que se celebrarà de l’11 i el 15 d’abril de l’any vinent a Gandesa. La designació de la DO Terra Alta com a seu oficial representa una oportunitat única per posar en valor la garnatxa de la comarca. El president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, ha afirmat que es tracta de les “olimpíades del vi”

El president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, ha destacat que aquest és un projecte “ambiciós i de país”. Arrufí ha explicat que en el marc del concurs s’han preparat tot un seguit d’aquest de promoció prèvia, que començaran aquest mateix mes d’octubre amb un showroom a Reus i un màster de tast de garnatxes velles a Barcelona en el marc de la 37a Mostra de Vins i Caves de Catalunya.

El delegat a l’Estat espanyol del concurs, Frédéric Galtier, ha posat de relleu les característiques i personalitat dels vins elaborats amb garnatxa.

En finalitzar la presentació s’ha descobert el rellotge que marcarà el compte enrere fins a l’inici del concurs.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>