SANT CARLES DE LA RÀPITA

Tres punts al sac i ben lligats


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

23/10/2017

Rapitenca 1 - 0 Vista Alegre

Un gol matiner de Marc Blasi dóna la tercera victòria consecutiva a la Rapitenca després de vuit jornades de competició a Primera Catalana.

El millor, el resultat. Als cinc minuts de joc Marc Blasi va marcar l'únic gol del partit en una jugada de Brian pujant per la banda esquerra.

Després del gol, el Vista Alegre s'apoderava del partit i ho va intentar en diferents ocasions tot i que només va tenir una oportunitat clara en una falta inventada per l'àrbitre, ja al final de la primera part.

A la segona part, pocs canvis en el guió del partit. El Vista Alegre continuava buscant l'empat que de nou la va tenir cap al minut 75 en un penal inventat que va aturar Josué.

La Rapitenca haguera pogut sentenciar en diverses ocasions però sense encert de cara a porteria, fet que al final va fer patir a jugadors i públic present a la Devesa.

Un partit amb un joc net, sense entrades doloroses i marcat pel mal arbitratge amb cinc grogues per a la Rapitenca i nou per al Vista Alegre que es va quedar en un home menys al minut 66 després de l'expulsió de Lucas Molina.

Amb els tres punts al sac i ben lligats, a partir d'ara la Rapitenca comença una etapa de cinc jornades seguides molt complicades amb partits contra els rivals més difícils de la categoria.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>