CAPSULES COMERCIALS

Tot l'equipament per la llar, a Mi Electro Moderogar


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Rut Turch | CAPSULES COMERCIALS

01/02/2018

Més de 65 anys d’història avalen a Moderogar Electrodomèstics com a botiga de referència del sector a Tortosa. Compten amb unes instal·lacions de 900 m² i un ampli ventall de productes per equipar la llar.

Des de rentadores, passant per televisors fins a telèfons mòbils, es poden trobar en aquest establiment que compta amb tot el que els clients busquen i desitgen. El tret distintiu de Moderogar és la filosofia de treball que tenen, basada en l’esforç i la lluita per poder satisfer sempre als seus clients.

La segona generació ha entomat amb força aquest llegat i el manté viu. A Mi Electro Moderogar s’oposen a la venta agressiva i aposten per un excel·lent tracte amb la seva clientela. En aquesta botiga hi trobaràs “amics” en lloc de venedors, que t’assessoraran en tot el que necessitis i t’ajudaran a trobar la millor opció per a cada cas.

Moderogar està sota el paraigua de la marca Mi electro. Aquesta marca compta amb més de 300 botigu­­es associades a tot l’estat espanyol i va néixer amb la missió d’oferir les millors ofertes de primeres marques d’electrodomèstics i tecnologia a totes les llars, brindant un servei expert i personalitzat amb la millor opció de compra i de posada en marxa dels nous electrodomèstics.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>