DELTEBRE

Tot a punt per a la 5a edició del Triatló de Deltebre que comptarà amb més de 1000 participants


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | DELTEBRE

14/03/2018

Els dies 7 i 8 d'abril, Deltebre tornarà a ser centre d'atenció esportiu amb la cinquena edició del Triatló de Deltebre. Enguany es calcula des de l'organització que participaran més de 1.000 atletes vinguts de les Terres de l'Ebre, la resta de Catalunya i Espanya.

El Triatló de Deltebre comptarà amb una prova de natació, una de ciclisme i una d'atletisme. Les proves s'ofereixen en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dues o tres persones.

A hores d'ara, l'organització de l'Ajuntament de Deltebre i les empreses col·laboradores, Unitik i Wefeel Events xifra en 700 el nombre d'inscrits, per tant, la previsió de 1.000 participants seria tot un èxit de cara a aquest esdeveniment esportiu. De fet, l'edició de Deltebre és una de les més esperades pels atletes, donat que el desnivell del terreny és pràcticament nul i es poden arribar a aconseguir marques rècord.

El Triatló de Deltebre forma part del Tricircuit.com que es realitza en vuit localitats diferents d'arreu de Catalunya, entre elles Amposta, i compta amb la supervisió de la Federació Catalana de Triatló.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>