TORTOSA

Tortosa vol aspirar a ser Capital de la Cultura Catalana


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

13/02/2018

L’Ajuntament de Tortosa vol sol·licitar que el municipi puga ser Capital de la Cultura Catalana per als anys 2020 o 2021. Així ho avançat aquest dimarts la regidora de Cultura, Dolors Queralt, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Segons Queralt, la proposta es presentarà durant aquest mes de febrer, i durant la propera setmana s’explicarà al conjunt de les entitats culturals.

En cas d’aconseguir aquest reconeixement, Tortosa seria la segona ciutat del territori en ser Capital de la Cultura Catalana, ja que Amposta ja va ser-ho l’any 2006. La regidora ha afirmat que es tracta d’un projecte molt engrescador.

D’altra banda, la redacció del pla executiu de l’ampliació del Museu de Tortosa serà un dels projectes més importants de l’àrea de Cultura per aquest 2018. Una ampliació que hauria de presentar-se a principis de l’any que ve, perquè puga materialitzar-se durant els anys 2019 i 2020. Segons Queralt, el projecte podria suposar la creació d’un espai nou per acollir el fons pictòric de la ciutat o altres exposicions d’art.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>