TORTOSA

Tortosa torna a congelar els impostos i taxes i rebaixa un 1 per cent més les escombraries


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

28/09/2017

Tortosa torna a congelar tots els impostos, taxes i preus públics en les ordenances fiscals presentades per al 2018. També es mantenen totes les bonificacions existents amb una reducció d’un 9’83% del preu públic per als serveis bàsics d’ajuda a domicili. Així mateix, es torna a reduir la taxa d’escombraries. En aquest cas un 1% menys, que acumula una rebaixa del 13% en cinc anys. L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que les llars paguen un taxa d’escombraries inferior a la de 2008.

Bel també ha volgut destacar que malgrat s’han congelat els tributs i fins i tot s’han rebaixat algunes taxes, l’Ajuntament de Tortosa recapta més gràcies a la depuració de padrons.

D’altra banda, el regidor d’Hisenda, Marià Martínez, ha avançat que a partir de gener del 2018, amb una acció coordinada amb BASE, els veïns podran agrupar els pagaments tributaris municipals i distribuir-los amb fins un màxim de nou fraccions a l’any.

Les ordenances fiscals es portaran a aprovació en el ple ordinari que se celebrarà el proper dilluns 2 d’octubre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>