TORTOSA

Tortosa tanca de nou el pont de l’Estat per rematar les obres


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

14/08/2017

Tortosa ha començat aquest dilluns la fase final de les obres de reforma integral del pont de l’Estat. Aquests treballs han obligat a tallar de nou el trànsit de vehicles, en els dos sentits de la circulació. El tall durarà uns 10 dies, amb la previsió que el pont siga completament transitable abans de les festes de la Cinta. Però aquesta restricció no afecta els vianants, que mentre duren les obres poden continuar utilitzant el pont de l’Estat. El trànsit vehicles, en canvi, s’ha tornat a desviar tot pel pont del Mil·lenari, i això ha provocat algunes cues a l’eix de l’Ebre. L’objectiu d’aquest segon tall és instal·lar les lloses de formigó de la nova passarel·la de vianants a la banda sud del pont. Així ho explicava l’alcalde Ferran Bel quan va anunciar aquesta última fase de les obres, el 12 de juliol passat.

Els treballs d’aquest dilluns han afectat de nou la calçada del pont, i més concretament les juntes de dilatació. D’altra banda, les obres també se centren aquests dies en la construcció de les noves escales a la banda del barri de Ferreries. Des de fa més d’una setmana s’està forjant l’estructura de les noves escales, a base de ferro i de formigó. De fet, amb la retirada de les plaques de metall de l’encofrat, ja es veu perfectament la forma de caragol que tindran les noves escales del pont de l’Estat. A banda, coincidint amb el tall del pont de l’Estat, s’ha reobert l’accés al nucli antic pel carrer Montcada, un cop que han acabat les obres que han afectat el mateix carrer Montcada, a més del carrer Bonaire i la plaça Montserrat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>