TORTOSA

Tortosa se suma a l’experiència de donar sang


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

18/01/2018

Aquest dijous ha arribat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta la Marató de Donació de Sang de Catalunya. L’objectiu de la Marató, que se celebra des del passat 12 de gener i fins aquest divendres 19 als hospitals catalans, és remuntar les reserves de sang després d’unes festes nadalenques en què la donació ha baixat un 25%. La directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Virginia Callao, ha explicat que l’eix de la campanya és l’experiència de la donació. Com en caixes d’experiències per fer regals, Banc de Sang convida a viure la sensació incomparable que representa donar sang.

Callao s’ha mostrat esperançada en aconseguir el repte de les 8.000 bosses de sang que es van fixar a l’inici de la campanya.

Els Mossos d’Esquadra també s’han sumat a la Marató. El caporal, Manel Carbó, ha explicat que al cos li agrada participar en causes solidàries.

A partir de la Marató, els donants rebran un SMS que els informarà quan la seva sang s’hagi utilitzat, seguint la iniciativa d’altres països com Suècia.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>