TORTOSA

Tortosa s'adhereix a la Ruta Europea del Modernisme


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/10/2017

Tortosa ja forma part oficialment de la Ruta Europea del Modernisme. Tres anys després d’iniciar els tràmits, finalment la sol·licitud de l’Ajuntament de Tortosa ha estat aprovada i la ciutat podrà treballar per promocionar la seva riquesa patrimonial modernista. Amb aquest objectiu la regidories de Cultura i Turisme han editat un opuscle amb diverses rutes senyalitzades a la ciutat però també a l’EMD de Jesús. El regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, ha destacat que només al centre de la ciutat es poden visitar fins a 90 punts diferents.

Monclús ha convidat als visitants però també als tortosins a que facin la ruta i coneguin el ric patrimoni que hi ha a la ciutat i que, sovint, es desconeix. Per la seva part, la regidora de Cultura, Dolors Queralt, ha destacat que amb l’adhesió a la Ruta Europea del Modernisme, Tortosa es compromet a difondre aquest patrimoni.

Al junt del 2018 se celebrarà a Barcelona el tercer Congrés de la Ruta Europea del Modernisme, i Tortosa ja hi serà representada.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>