TORTOSA

Tortosa reobre aquest dijous el pont de l’Estat, però encara només en un sentit de la circulació


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

23/08/2017

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha avançat que aquest dijous al matí es reobrirà el pont de l’Estat al trànsit de vehicles en un sentit de la circulació, en direcció al barri de Ferreries, després que s’hagin instal·lat les lloses de formigó de la nova passarel·la de vianants i la barana a la banda sud del pont. Bel també ha anunciat que el proper dimecres 30 d’agost ja s’obrirà el pont en la seva totalitat, és a dir, els vehicles podran circular en els dos sentits de la marxa, i vianants i ciclistes podran utilitzar les dues passarel·les.

Amb tot, l’obra no quedarà finalitzada. Els treballs continuaran amb la construcció de les noves escales a la banda de Ferreries. Des de fa unes setmanes s’està forjant l’estructura de les noves escales, a base de ferro i formigó.

Bel, acompanyat de la regidora d’Urbanisme, Meritxell Roigé, s’ha mostrat molt satisfet per arribar a la recta final de les obres i poder obrir el pont abans de les festes de la Cinta.

L’alcalde de Tortosa també ha avançat que per finals de setembre o principis d’octubre es prepara la inauguració de la reforma del pont amb la presència del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>