TORTOSA

Tortosa rebutja demanar la retirada de l’avantprojecte de llei d’assistència sanitària


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

19/09/2017

L’Ajuntament de Tortosa va celebrar aquest dilluns al vespre el primer ple després de les vacances d’estiu. Un ple on, una vegada més, es van tombar totes les mocions de l’oposició entre aquestes la moció de la CUP i Movem Tortosa que demanava la retirada de l’avantprojecte de llei de formes de gestió de l’assistència sanitària a Catalunya. El portaveu de la CUP, Xavier Rodríguez, va dir que aquest avantprojecte obre la porta a la privatització de la sanitat pública, un fet que també va posar sobre la taula el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan.

El portaveu d’ERC, Josep Monclús, va defensar que no es podia retirar un avantprojecte de llei que encara no ha estat aprovat.

Tampoc van prosperar les mocions de Movem Tortosa per impulsar la instal·lació equilibrada de papereres a la ciutat i la creació de la figura de l’agent cívic, ni tampoc les del PSC per demanar un estudi per a l’ordenació de l’espai públic i del mobiliari urbà de l’eix comercial entre el carrer Cervantes i la plaça Agustí Querol, ni per la creació del voluntariat esportiu amb la vista posada en els CSIT Word Sport Games.

També es va rebutjar la moció del PP per la creació d’una via verda cultural.

Sí que es va aprovar per unanimitat una moció presentada inicialment pel PP, però després acordada per tots els grups municipals, de rebuig als atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils, i de reconeixement a la tasca realitzada pels cossos policials i d’emergències.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>