TORTOSA

Tortosa projecta els nous bucs d’assaig amb una terrassa d'estiu al costat de la via verda


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

22/02/2018

L’Ajuntament de Tortosa ja ha decidit la ubicació dels bucs d’assaig per a grups emergents. La regidora de Joventut, Cristina Girón, ha dit a Canal 21 Ebre que voldrien implantar els nous bucs d’assaig al costat del viver d’empreses de Tortosa Innova, a tocar de la via verda. I és que, a més de facilitar alternatives d’oci als joves i promoure el creixement dels nous grups, l’objectiu també és que aquest casal musical estiga vinculat al turisme. De fet, voldrien habilitar una terrassa d’estiu a l’aire lliure, perquè els grups puguen tocar en directe.

Quan ERC va presentar aquesta proposta a les municipals del 2011, la ubicació que havien pensat eren uns baixos de propietat municipal al carrer Sant Domènech, al nucli antic. Però ara el projecte s’ha desplaçat fins a la zona del viver d’empreses, entre el barri de Ferreries i Roquetes. Girón ha assenyalat que el principal problema que tenen és que els terrenys encara no són municipals.

D’altra banda, Girón també ha repassat altres iniciatives de l’àrea de Joventut, com la creació d’una oficina del voluntariat, la campanya ‘Joc Net a la Grada’, o els nous cursos de Formació Alternativa, que han començat aquesta setmana amb el primer taller sobre automaquillatge. El preu públic per cada curs és de 7,10 euros, i la regidora ha destacat que són tallers per a majors de 15 anys, amb temàtiques tan diverses com el feng shui, la cuina saludable, la rebosteria creativa, els xocolates i bombons artesans, la salut emocional o la conservació d’olives.

Finalment, una novetat de l’àrea de Joventut serà el cicle de xerrades sobre salut i alimentació, que tindrà lloc a l’Edifici Jove Lo Carrilet . El cicle començarà el 21 de març amb una xerrada sobre mites i llegendes sobre els aliments. La resta de xerrades es faran cada tercer dimecres de cada mes, fins al novembre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>