TORTOSA

Tortosa posa en servei dues estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | TORTOSA

17/11/2017

L'Ajuntament de Tortosa ha posat en servei dues estacions de recàrrega gratuïta per a vehicles elèctrics, una de les quals s'ha ubicat a l’avinguda Generalitat, davant el parc municipal Teodor González, i l'altra al barri de Ferreries, en concret al carrer Alcanyís. L'empresa instal·ladora ha estat Etecnic energy & mobility. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha remarcat que amb aquesta iniciativa l’Ajuntament fa una aposta decidida per la mobilitat sostenible al municipi i per actuacions que s'emmarquen en el concepte smart city.

El punt situat a l'avinguda Generalitat compta amb un equip de càrrega semi-ràpida, amb pantalla a color i disseny robust, preparat també per donar servei de càrrega ràpida, que permet arribar al 80% de la bateria d'un cotxe elèctric en menys de 30 minuts. El segon equip, el de Ferreries, permet carregar vehicles elèctrics en menys de 2 hores. Aquest segon punt està especialment dissenyat per a la recàrrega de motocicletes i bicicletes elèctriques, garantint així la possibilitat de carregar qualsevol tipus de vehicle elèctric. El cost total de les dues estacions de recàrrega és de 54.000 euros.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>