TORTOSA

Tortosa ja ha rebut 200 propostes per als pressupostos participatius


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | TORTOSA

12/03/2018

L’Ajuntament de Tortosa ja ha rebut unes 200 propostes d’inversions per a la segona edició dels pressupostos participatius. Així ho explicat el regidor d’Hisenda, Marià Martínez, durant una entrevista a Canal 21 Ebre. Fins divendres, 16 de març, cada persona pot presentar fins a un màxim de tres propostes. Segons Martínez, les propostes han de ser legals, d’interès general i de competència municipal. A més, han de ser inversions, han de ser viables tècnicament, i concretes des del punt de vista econòmic. A banda, no poden superar les partides destinades als diferents nuclis: 170.000 euros a Tortosa, 15.000 euros als Reguers i 15.000 a Vinallop.

Martínez ha recomanat que les propostes es facin arribar a través de la pàgina web de l’Ajuntament, tortosa.cat. A més, el regidor ha detallat que una de les novetats d’enguany és que han anat a explicar el procés als instituts, després que l’any passat guanyés la proposta d’un grup de joves per construir un ‘skate park’.

A banda, el regidor d’Hisenda ha recordat que Tortosa té uns pressupostos participatius “purs i durs”, i que enguany el sistema compta amb el consens de les entitats de veïns. De fet, ara fa un any la federació d’associacions de veïns va lamentar que se’ls havia implicat poc en el procés.

Finalment, Martínez ha recordat que, com l’any passat, es podrà votar durant la fira Expoebre, i que enguany intentaran que també es puga participar online.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>