TORTOSA

Tortosa busca millorar la neteja amb el nou macrocontracte


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | TORTOSA

22/02/2018

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha presentat el projecte d'explotació del nou servei de neteja del municipi per a la següent dècada. Seran més de 28 milions d'euros, una xifra que incrementa en més de 860.000 euros la despesa respecte de l'anterior contracte a CESPA, l'empresa que des de novembre del 2005 presta el servei.

També creix el nombre de recursos humans, amb un increment de la plantilla de 30 a 48 treballadors, amb un equip de repàs previ a la recollida d'escombraries.

Segons l'alcaldessa, aquest nou contracte no tindrà repercussió en l'impost d'escombraries. Roigé també ha volgut posar de manifest que en els nous detalls del futur contracte s'ha parlat amb les associacions de veïns.

El calendari previst de tot el procés s'inicia aquest dijous amb l'aprovació al Ple Municipal del projecte d'explotació, que anirà a exposició pública. Durant l'estiu s'espera poder signar el nou contracte d'explotació del servei de recollida residus i neteja.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>