TORTOSA

Tortosa aprovarà un pressupost de 69,9 milions amb una inversió “expansiva”


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus EmailCinta Bonet | TORTOSA

13/11/2017

El pressupost de l’Ajuntament de Tortosa per al 2018 és gairebé igual al d’aquest 2017. En concret, l’Ajuntament de Tortosa aprovarà un pressupost general consolidat de més de 69,9 milions d’euros, un 0’82% superior a l’exercici anterior. D’aquestes comptes, el pressupost de l’Ajuntament és d’uns 35,2 milions d’euros, un 0’52% més que aquest 2017. Tot plegat permet al consistori destinar prop de 4,5 milions d'euros a inversions, dels quals l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat que 2,28 milions d’euros seran per a la construcció del complex de la piscina i 350.000 euros a la urbanització de la plaça de la Catedral.

També es preveu destinar 440.000 euros a inversions per a les EMDs i s’amplia a 200.000 euros, 50.000 euros més que l’exercici anterior, la partida per a la segona edició dels pressupostos participatius.

L’alcalde de Tortosa ha afirmat que es tracta d’uns pressupostos “expansius” amb més inversió i més distribuïda, més recursos socials i manteniment de la reducció de la pressió fiscal. Pel que fa a l’endeutament, la previsió és que es continuï reduint i tancar el 2018 en el 60’09%. Segons Bel una xifra “mai vista” i que evidencia que les finances de l’Ajuntament estan encarrilades.

Bel també ha informat que, a partir del 2018 i a través de BASE, els veïns podran agrupar els tributs municipals i fragmentar el pagament en diverses mensualitats. La sol·licitud s’ha de fer abans del 31 de desembre. El ple per a l’aprovació dels pressupost se celebrarà el proper dilluns 20 de novembre.Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>