BOT

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | BOT

23/02/2018

La comarca de la Terra Alta celebra del 23 al 25 de març les novenes Jornades Gastronòmiques del Corder, un certamen que té l’objectiu de promocionar els productes de qualitat de la zona. Enguany, l’edició compta amb un total de catorze restaurants de les poblacions d’Arnes, Batea, Bot, Gandesa, Horta de Sant Joan, el Pinell de Brai, la Pobla de Massaluca i Vilalba dels Arcs.

Els restauradors participants oferiran menús especials amb el corder com a protagonista, però també els productes més destacats de la Terra Alta. Les Jornades permeten apropar el corder, i a més, és una bona oportunitat per valorar els pastors de la zona.

Una festa totalment consolidada que aplega nombrosos visitants de tota la comarca i que posa en valor un producte de kilòmetre 0 com és el corder. Les Jornades són una iniciativa del Consell Comarcal que compta amb el suport de la DOP Oli de la Terra Alta, l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria i de l’Associació de Turisme Rural comarcals.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>