ULLDECONA

Tornen els Pastorets d’Ulldecona


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet | ULLDECONA

23/11/2017

Aquestes festes de Nadal tornen els Pastorets d’Ulldecona. Les representacions tindran llocs els diumenges 17, 23 i 30 de desembre, a les sis de la tarda, al teatre municipal Orfeó Montsià. La directora de l’espectacle, Bienve Borràs, ha destacat que en els darrers quatre anys s’ha treballat per reforçar l’espectacle i reivindicar la cultura popular adaptant-la als nous gustos de la societat. En total, tornaren a ser una cinquantena de nois i noies entre fogainers, pastors, pecats capitals i figurants que els que portaran a l’escenari la representació dels Pastorets. L’alcaldessa d’Ulldecona, Núria Ventura, ha destacat la participació de joves i petits del poble en l’obra.

La dissenyadora Marta Santo s’ha encarregat del cartell d’aquesta nova edició dels Pastorets. El president del Patronat de la Passió, Jordi Carapuig, n’ha detallat els trets característics. La representació d’Ulldecona es base en l’obra de Folch i Torres.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>