ARNES

Torna l’Ultra Trail Estels del Sud


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Clara Seguí | ARNES

07/03/2018

El pròxim 12 i 13 de maig el Massís dels Ports acollirà la quarta edició de la Ultra Estels del Sud. Una prova ja consolidada i referent al calendari català i estatal de curses per muntanya.

Amb punt de sortida i arribada a Arnes, la prova comptarà amb tres distàncies diferents (Ultra Trail, Half Trail i Mitja Marató de Muntanya) puntuables per a la Copa Catalana de Curses d'Ultraresistència i la única cursa del Campionat de Catalunya de l'especialitat.

L'Ultra Trail Estel del Sud tindrà uns 105 km de recorregut i uns 5.100 m de desnivell acumulat. La Half Trail comptarà d'uns 65 km i acumularà 3.000 m. I la Mitja Marató de muntanya, com és habitual, tindrà uns 21 km de recorregut.

La cursa ha crescut en nombre de participació, superant la xifra dels 600 corredors i corredores. Els runners que acudeixen a la prova provenen majoritàriament de Catalunya, però també, d'altres comunitats autònomes, i de l'estranger.

La coneguda ruta dels Estels del Sud enllaça cinc refugis, i ha esdevingut un referent per als amants de la muntanya, i l'exercici físic, tant lúdic com esportiu.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>