Torna l'alegria al Cantaires

Albert Pascual | TORTOSA

03/04/2017

CB Viladecans 70 - 94 CB Cantaires
El Cantaires necessitava retrobar-se amb la victòria i amb l'alegria en el seu joc, i la pista del Viladecans va ser el lloc perfecte per a fer-ho. Els tortosins s'enfrontaven al cuer de la Copa, un equip necessitat de victòries, només un partit guanyat però que oferia un bon joc malgrat tot.

L'equip roig va sortir amb moltes ganes i buscant ser efectius. Això ja es va demostrar al primer quart amb un 18/33 a favor.

Potser es van confiar una mica i al segon quart baixaven de revolucions cedint 26/16.

Sabent que la victòria passava per una bona defensa, els tortosins es van tornar a connectar al partit tancant el tercer quart 10/17, i acabar amb un contundent 16/28.

Amb un resultat favorable de 70 a 94 el Cantaires oblidava els dos partits perduts, es manté com a equip més anotador de la Copa amb 1824 punts, i són cinquens a tres jornades per acabar la lliga.

Totes les opcions dels tortosins per entrar al play off d'ascens a lliga EBA demanen guanyar el que queda de campionat i esperar la derrota del Sese que es manté quart a dos punts de distància.

El pròxim dissabte a Ferreries el Reus Plom serà el rival del Cantaires, i les ganes de revenja entre les files rojes estàn presents desprès del 88 a 86 d'un llunyà 17 de desembre.