JESÚS

Torna el pàdel a la Lliga Comarcal


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | JESÚS

16/01/2018

Després de la parada per vacances de Nadal, la Lliga Comarcal de Pàdel reprèn les seues activitats. En aquest cas a les instal·lacions de JesusSport on els aficionats a l'esport de la raqueta també poden gaudir d'altres serveis com el gimnàs o el bar.

Com sempre, el bon ambient predomina als diferents partits que es van jugar dissabte a la tarda com el que van disputar el primer equip del JesusSport amb el Club Esportiu Amposta.

De fet en aquesta jornada número 9 a la Lliga Comarcal Nord, el Club Tennis Tortosa va guanyar per 6-2 a l'I Am Pàdel. Idèntic resultat es va viure a Jesús o en JesusSport va guanyar al Club Esportiu Amposta.

Pel que fa a la categoria B del nord, només es va poder jugar el partit entre l'I Am Pàdel i el Club Tennis Tortosa, on l'equip local va guanyar per un clar 8-0.

A la lliga sud, es va recuperar el partit de la jornada 8 entre el Club Tennis Vinaròs i l'Indoor Benicarló on els vinarossencs van guanyar per 7-1. A la sèrie B, empat a 4 entre Bahia Mar i Indoor Vinaròs, i victòria del Golf Panoràmica sobre l'Indoor Benicarló per 6-2.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>