MIRAVET

Toni Borrell: ‘Espanya és un lleó mort de gana que ens vol devorar’


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | MIRAVET

27/10/2017

L’alcalde de Miravet, el republicà Toni Borrell, ha defensat aquest divendres la necessitat de proclamar la República Catalana des del Parlament. Segons Borrell, si el president de la Generalitat hagués convocat eleccions anticipades no hi havia cap tipus de garantia, ja que l’Estat podria il·legalitzar els partits independentistes i condicionar el resultat dels comicis. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, l’alcalde de Miravet ha volgut recordar al PDeCAT que era molt difícil pretendre “nedar i guardar la roba”.

Borrell s’ha mostrat convençut que no es podia recular en la declaració d’independència. L’alcalde de Miravet ha assenyalat que l’executiu del PP és “un govern reaccionari” i de “pocavergonyes”, ja que encara culpen els catalans de no voler dialogar.

En aquest sentit, Borrell ha afirmat que Catalunya no pot esperar res de bo de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució. De fet, ha comparat el govern de l’Estat amb un lleó famolenc que voldrà devorar l’autogovern de Catalunya.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>