ROQUETES

Tomeu Penya substitueix Maria del Mar Bonet al Tradicionàrius de Roquetes


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Cinta Bonet / Gustau Moreno | ROQUETES

24/08/2017

Una faringitis aguda amb afonia greu ha obligat la cantant mallorquina Maria del Mar Bonet a suspendre el seu concert al Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, previst per aquest dissabte a Roquetes. L'organització, en una gestió urgent per intentar portar al programa una figura artística d'aquest nivell en l'àmbit de la música popular, ha pogut aconseguit la participació del també cantant mallorquí Tomeu Penya. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha manifestat que es treballarà conjuntament amb Túbal perquè Maria del Mar Bonet actuï l'any que ve, en la 25a edició del Tradicionàrius de Roquetes.

Els concerts començaran a les 21 hores amb el grup Solk amb músics de les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat. Continuarà amb Tomeu Penya i posteriorment el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries oferirà un concert de fusió amb Suc d’Anguila i Guardet lo Cantador. Tancarà la nit la música de ball amb La Viu Viu.

Tampoc faltaran Joseret i la seva rondalla i els grallers de Roquetes que s’encarregaran de donar la benvinguda als assistents. El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha afirmat que el Tradicionàrius és ja tot un referent i ha reclamat el suport d’altres administracions superiors.

El mateix dia, a la tarda, hi haurà una trobada de puntaires i fira popular.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>