AMPOSTA

Tomàs insta el PDeCAT a demanar una consulta ciutadana sobre l’aparcament de l'hospital


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Gustau Moreno | AMPOSTA

03/04/2018

L’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, ha desafiat el PDeCAT a demanar la organització d’una consulta ciutadana sobre la construcció d’un pàrquing soterrat a l’antic parc municipal, per solucionar els problemes d’aparcament a la zona de l’Hospital Comarcal del Montsià. El govern d’Esquerra d’Amposta defensa la construcció d’un aparcament en superfície amb l’enderroc d’una illa de cases; però el PDeCAT ha proposat recuperar un projecte que es va descartar fa uns anys, després de la recollida de signatures per part dels veïns de la zona.

D’altra banda, durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tomàs també ha dit que estan treballant per reeditar la coalició electoral que fa tres anys va aconseguir la majoria absoluta a Amposta. En qualsevol cas, l’alcalde ha admès que serà més complicat aconseguir de nou la implicació d’Iniciativa, que ja es va desmarcar de la coalició.

Tomàs, que vol optar a la reelecció, ha assenyalat que esperen acabar el mandat havent complit gairebé el 100% del programa de govern d’Esquerra d’Amposta. De fet, ha dit que abans de final del mandat hauran començat les obres del casal d’avis, un dels projectes pendents. Amb tot, ha afegit que hi haurà actuacions urbanístiques que no es podran assumir en aquest mandat.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>