SANT CARLES DE LA RÀPITA

Tercer Food&Fashion de la Ràpita amb artistes musicals de primer nivell


Whatsapp Twitter Facebook Google Plus Email



Albert Pascual | SANT CARLES DE LA RÀPITA

21/06/2018

Halldor Mar, Cesk Freixas, Coriolà i Èric Vinaixa són els noms dels artistes que participaran entre els dies 17 i 19 d'agost en la III edició del Food&Fashion de la Ràpita. El festival fa un salt endavant potenciant el vessant musical, incrementant el nombre d'expositors, foodtrucks i d'activitats familiars, i ampliant l'espai amb la idea de superar els 10.000 visitants.

El Food&Fashion La Ràpita aposta també per les millores tècniques i per mantenir la política de preus, aportant així una gran oferta d'oci de qualitat a un preu assequible. Una oferta que enguany incrementa el nombre d'expositors en gairebé un 40%. El fet que en només tres dies es tancassen les inscripcions evidencia l'interés per participar-hi.

D'esta manera, el festival tornarà a reunir gastronomia, moda, música i oci infantil durant 3 dies, de 18 h a 23.30 h, en un espai força atractiu davant del mar, en el que ja és un dels esdeveniments clau de l'estiu a les Terres de l'Ebre.



Etiquetes de comentaris
PUBLICITAT
ARTICLES RELACIONATS
PUBLICITAT

AL MINUT
PUBLICITAT

TRIBUNA

PUBLICITAT


Tortosa Amposta Baix Ebre Montsià Terra Alta Ribera d'Ebre Catalunya

marfanta.com
Marfanta.com utilitza "cookies" per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entendrem que ho acceptes. OK | Més informació
l>